Stärk ditt varumärke med Tierp Hockey!

Vi tillsammans skapar långsiktiga samarbeten som bygger på kontinuitet och framtidstro. Detta i kombination med ett gemensamt arbetssätt från hockeyskolan till A-laget, samt en fortsatt satsning på ungdom där alla får plats, är en framgångsfaktor som borgar för sportsliga framgångar framöver.

Tierp Hockey jobbar långsiktigt. Föreningen ska vara välmående på alla plan, och oavsett division får inte Tierp Hockey:s framtid äventyras. Vi som förening har ett stort ansvar, inte bara mot våra partners, supportrar och medlemmar, utan också mot de människor i Tierps Kommun, som lever för sporten ishockey – och Tierp Hockey i synnerhet. Vi ska göra vårt yttersta för att alla barn och ungdomar tjejer som killar skall få plats, nu och inför kommande säsonger. Där är du som samarbetspartner en viktig del i vårt pussel!

Hos oss får du inte bara synlighet, du skapar dessutom positiv image till ditt företag. Vi kan erbjuda allt från reklamplatser som ses av våra besökare, online sändningar och sociala medier.

Oavsett omfattning – det finns något för alla.

Vi hoppas på ett fortsatt stöd till Tierp Hockey, samt att vi får chansen att utveckla vårt samarbete på ett ömsesidigt och framgångsrikt sätt.

Kontakta oss gärna med dina önskemål och synpunkter.